CapCut – Video Editor

Nga sot, Viamaker ka ndryshuar zyrtarisht në CapCut!

CapCut është një aplikacion gjithëpërfshirës falas për modifikimin e videove që ju ndihmon të krijoni video të mrekullueshme.

“e lehte ne perdorim”
Prisni, zhbëni dhe ndryshoni shpejtësinë Gjetja e shpejtësisë së duhur është më e lehtë se kurrë, thjesht postoni momentet tuaja të mrekullueshme.

“Cilesi e larte”
Filtrat e avancuar dhe produktet e përsosura të bukurisë hapin një botë mundësishi

“Muzika/tingulli më i mirë i mahnitshëm”
Bibliotekë e mrekullueshme muzikore dhe këngë unike të mbrojtura nga të drejtat e autorit

“ngjitës dhe tekst”
Ngjitëset dhe shkronjat HD ju lejojnë të përshkruani plotësisht videot tuaja

“pasojat”
Krijoni kreativitet me një sërë efektesh magjike

Kontaktoni: capcut.support@bytedance.com

Dowanload

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *